Steroidi Srbija / Steroidi Hrvatska

CrazyBulk legalni steroidi

Zašto su vam potrebni steroidi? Veliki je broj muškaraca i žena, nezavisno od starosti, koji i pored redovnog odlaska u teretanu, obilne ishrane, uzimanja kreatina, proteina i drugih dodataka, ipak ne uspeva da ostvari svoje ciljeve i dovede svoje telo do onog nivoa o kome su maštali. I sam sam uzimao svaki dodatak za koji bih pomislio da će mi pomoći u dobijanju idealne mišićne mase i gubitku telesnih masti. Probao sam sa nekoliko vrsta proteina, glutamina, kreatina, ali rezultati nisu bili preveliki, a i postojale su nus pojave kod nekih dodataka.

steroidi srbija

O samim anaboličkim steroidima sam dosta čitao, zanimala su me tuđa iskustva, ali i pored toga što su efekti uzimanja anaboličkih steroida neverovatni, nisam nikad posegnuo za njima zbog ozbiljnog rizika od nus pojava kao što su: ginekomastija tj.preveliki rast grudi kod muškaraca, razna oboljenja jetre, bubrega, problemi sa impotencijom, rizik od oboljenja srca itd. O njima nisam razmišljao i zbog toga je većina njih ilegalna za prodaju.

Onda sam se upoznao sa tzv. LEGALNIM STEROIDIMA. O čemu se radi?

Legalni steroidi su provereni i 100% sigurni dodaci koji daju veoma slične rezultate kao i njihove nelegalne verzije. Danas postoji ogroman broj video zapisa, komentara, tekstova korisnika širom sveta o legalnim steroidima. Jedan od najboljih proizvođača i distibutera je CrazyBulk. Radi se o kompaniji koja posluje par godina, od same pojave legalnih steroida, i iza koje stoje na stotine hiljada zadovoljnih korisnika širom sveta.

Ovo su ključne prednosti CrazyBulk-ovih steroida:

 • Potpuno su legalni
 • Ne postoje neželjeni efekti
 • Nije potreban recept
 • Brzi rezultati
 • Nema injekcija
 • Svaki treći je BESPLATAN!

CrazyBulk-ovi steroidi su proivedeni u Americi i mogu se naručiti širom sveta. Napravljeni su od sastojaka vrhunskog kvaliteta po najstrožijim farmaceutskim standardima. Testirani su i odobreni za prodaju u celom svetu.

Bez obzira da li se ozbiljno spremate za neko takmičenje ili ste tek početnik kome je potrebno da ga pogura nešto u dobijanju mišićne mase, legalni steroidi će vam dati brze rezultate u koje nećete moći da poverujete. Koji god da je cilj vaših treninga, sigurno ćete naći adekvatan proizvod da vam pomogne u tome.

Koji su CrazyBulk legalni steroidi? Šta su njihove prednosti, da li su štetni?


D-Bal (Dianabol)

Ovo je najprodavaniji CrazyBulk steroid. D-Bal je napravljen kao alternativa za Dianabol, koji je jedan od najpopularnijih steroida ikada. On deluje tako što povećava zadržavanje azota čime se stvara idealna anabolička sredina za rast mišića. uvidećete veoma brze efekte u snazi i veličini mišićne mase.

 – To je bezbedna i legalna alternativa za dianabol.D-Bal
– Omogućuje brzi rast mišića.
– Povećava zadržavanje azota.
– Dobićete ekstra snagu i izdržljivost.
– Povećaće vaš fokus i koncentraciju.
– Nije potreban recept, niti injekcije.
– Prvi ozbiljni rezultati već nakon 30 dana.
– Svaka treća boca je besplatna.
– Besplatna isporuka širom sveta.

Na zvaničnom Crazy Bulk sajtu možete naći sve ostale informacije, kao i obaviti kupovinu.

Naruči D-Bal (Dianabol) sa zvaničnog sajta


Trenorol (Trenbolon)

Ovo je legalni steroid koji stvara moćne efekte, slične trenbolonu. Pre svega se koristi za dobijanje mišićne mase, u tzv bulking fazi i u cutting fazi treninga. Ako izaberete Trenorol možete očekivati ogromnu snagu i kondiciju, ali i ubrzanje procesa oporavka. Osnova njegovog delovanja je povećana proizvodnja crvenih krvnih zrnaca i povećano dopremanje kiseonika do mišićnog tkiva.

– Ovo je bezbedna i legalne Trenbolon alternativa.trenbolone steroid
– Omogućuje neverovatne dobitke mišićne mase.
– Sagoreće telesne masti bez gubitka mase.
– Donosi ogromnu snagu, izdržljivost i kondiciju.
– Povećava dotok kiseonika.
– Nisu potrebni recepti i injekcije.
– Omogućava brze rezultate.
– Besplatna je isporuka u Srbiji, Hrvatskoj i ostatku Evrope.

Posetite zvanični CrazyBulk sajt i kupite svoj proizvod.

Naruči Trenorol sa zvaničnog sajta >>


Clenbutrol (Klenbuterol)

Ovaj steroid je odlična zamena za klenbuterol. Clenbutrol se koristi u cutting fazi treninga, a idealan je za one koji žele da smanje telesne masti a pri tome zategnu svoje mišiće. Osim što uspešno sagoreva masti, on takođe poboljšava kardiovaskularno stanje vašeg tela povećavajući protok kiseonika do vitalnih orggana i mišića.

– To je 100% bezbedna alternativa za klenbuterol.clenbuterol
– Jedan je od najmoćnijih sagorevaća masti.
– Pomaže u povećanju mišićne mase u odnosu na masti.
– Čuva čistu mišićnu masu.
– Omogućava izvajano telo iz snova.
– Poboljšava izdržljivost i ukupne fizičke performanse.
– Nisu potrebni recepri, niti injekcije.
– Brzi i vidljivi rezultati već nakon 30 dana.
– Besplatna dostava.

Sve informacije o ovom neverovatnom proizvodu saznajte na CrazyBulk zvaničnom sajtu.

Naruči Clenbutrol sa zvaničnog sajta >>


Danas se hiljade i hiljade ljudi mogu pohvaliti svojim neverovatnim rezultatima, koje su dobili od kako su im legalni steroidi postali sastvani deo treninga. Na zvaničnom sajtu možete videti mnogo fotografija i video klipova korisnika ovih proizvoda a ja ću vam izdvojiti samo neke:

steroidi-slike-korisnika

untitled-154

Pogledaj sve slike korisnika >>

Ostali CrazyBulk proizvodi su:

 1. DecaDuro – alternativa za deka durabolin. Koristi se za dobijanje kvalitetne mišićne mase, poboljšanje snage i izdžljivosti, brži oporavak, ublađavanje bolova u zglobovima, u bulking i cutting fazi.
 2. Testo Max – proizvod koji prirodnim putem povećava nivo testosterona. Takođe se koristi za ciljem dobijanja ekstremnih dobiti u mišićima, ali i za povećanje libida i seksualnih performansi.
 3. Winsol– bezbedna alternativa za popularni steroid vinstrol. Koristi se za očuvanje mišićne mase pri sagorevanju masti, dobijanje izrazito mišićne građe, i poboljšanje snage, brzine i okretnosti.
 4. HGH-X2 – dodatak čija je osnovna namena povećanje nivoa hormona rastaprirodnim putem na potpuno bezbedan način. Odličan je u procesu sagorevanja telesnih masti, ali i u oporavku mišića od napornih treninga.
 5. Anadrole – alternativa za anadrol, koja bez ikakvih neželjenih pojava omogućava maksimalnu snagu i izdržljivost, ubrzava oporavak, ali pre svega omogućava brže ostvarenje ciljeva treninga.
 6. Anvarol – bezbedna zamena za poznati anabolički steroid Anavar. Koristi se za povećanje gustine i čvrstoće mišića. Takođe je efikasan u smanjivanju viscelarnog i potkođnog tkiva.
 7. NO2-Max – naučno razvijena formula koja povećava nivo azot oksida. Na taj način poboljšava cirkulaciju kiseonika i protok krvi, čime se dobija neverovatna energija i izdžljivost, potrebni pri napornim treninzima.
 8. Gynectrol – idealan dodatak u borbi protiv svih oblika ginekomastije. Razara potkožno masno tkivo u oblasti grudi i vraća mužkim grudima normalan oblik.
 9. Performance Probiotic – veoma moćan miks probiotika koji povećava broj dobrih bakterija u vašem stomaku i čuva zdravlje organa za varenje. Preporučuje se korišćenje tokom uzimanja steroida.

steroidi

Kolika je cena i kako naručiti se mogu naručiti CrazyBulk steroidi?

CrazyBulk legalne steroide možete kupiti jedino online sa zvaničnog sajta. To je najsigurniji način za kupovinu. Ako ih i nađete na drugom mestu, postoji realna mogućnost da se radi o falsifikatima. Na zvaničnom sajtu ćete naći sve trenutne ponude, kao i specijalne popuste. Takođe, možete pomoću posebne aplikacije u koju unosite svoju starost, pol, tip treninga i cilj treniranja da dobijete preporuku koji proizvod da koristite.

U sledećoj tabeli možete videti cene proizvoda pojedinačno, ali i u specijalnim tzv. stakovima. Sve cenu su izražene u eurima.

NAZIV PROIZVODA CENA
D-Bal  (Dianabol) 49,95
DecaDuro (Deka durabolin) 52,95
Testo Max (Testosteron) 49,95
Clenbutrol (Klenbuterol) 52,95
Winsol  (Vinstrol) 52,95
HGH-X2 (Somatropin) 49,95
Anadrole (Anadrol) 44,95
Trenorol (Trenbolon) 52,95
NO2 Max (Azot oksid buster) 49,95
NAZIV PROIZVODA CENA
Perormance Probiotic (kompleks probiotika) 44,95
Gynectrol (ginekomastia tretman) 52,95
Bulking Stack (D-Bal + Trenorol + DecaDuro + Testo Max) 155,95
Cutting Stack (Anvarol + Clenbutrol + Testo Max + Winsol) 149,95
Strength Stack (Trenorol + Anvarol + D-Bal + Testo Max) 159,95
Growth Stack (HGH-X2 + DecaDuro + D-Bal + Testo Max + Clenbutrol) 199,95
Ultimate Stack (Trenorol+Clenbutrol +D-Bal + Testo Max + DecaDuro + Anadrole) 229,95

Treba još jednom naglasiti da je SVAKI TREĆI PROIZVOD BESPLATAN, tako da tri bočice bilo kog steroida plaćate po ceni dve (recimo tri pakovanja D-Bal umesto 149.85 koštaju samo 99.9 eura).

Sam postupak kupovine je prilično jednostavan. Dodajte u korpu proizvode koje želite da kupite (klikom na ADD CART), kada odaberete sve željene proizvode kliknite na PROCEED TO CHECKOUT); zatim unosite svoje podatke (e-mail, ime i prezime, br.telefona, zemlju, poštanski broj, adresu i grad). Kad sve to obavite štiklirajte da se slažete sa “terms & conditions” i kliknite PROCEED TO PAYMANT. Ostalo vam je samo da ukucate broj svoje kartice i sačekate svoju narudžbu. Svoj steroid možete očekivati za 3-10 dana ako živite u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori ili Hrvatskoj.

Poseti zvanični CrazyBulk sajt >>

Sva pitanja u vezi CrazyBulk proizvoda možete postaviti na e-mail: steroidibalkan@gmail.com ili na broj telefona: +381 601483833 (za Srbiju).

Nadam se da će CrazyBulk steroidi efikasno doprineti ostvarenju vaših ciljeva.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *